DATO FOR LS2018 ER KLAR!

Se dato for billettslipp til Landstreff Stavanger 2018

Etter et Landstreff vi aldri før har sett maken til er vi nå i full gang med planleggingen av neste års festival og Norges største russetreff. I 2018 arrangeres Landstreff Stavanger 4.-6. mai, og du kan sikre deg billetter fra tirsdag 23. mai kl. 16:00!

Årets Landstreff samlet 13 500 glade russ, og sammen opplevde de over 30 artister på 7 forskjellige venues.

Vi kunne ikke bedt om finere vær eller bedre stemning under helgen, som vil bli husket i lang tid fremover. 

Vi slapp oss løs på dansegulvet under burn DJ Battle og spilte heftige kamper på banen under russe-NM i sandfotball. I tillegg hadde vi verdens feteste bussringer, og selveste Martin Garrix dukket plutselig opp bak spakene.

Etter 31 år og med artister som Martin Garrix, Tiësto, Schoolboy Q, Tinie Tempah, Bebe Rexha og Karpe Diem på årets program, har Landstreff Stavanger uten tvil vokst seg til å bli Norges ledende musikkfestival for 18- og 19-åringer, og en av de største musikkfestivalene i Norge.

Det er vi stolte av!

LS2018 blir arrangert fra 4. til 6. mai. Vi slipper et meget begrenset antall tilbudsbilletter tirsdag 23. mai kl. 16:00 her på Landstreff.no.

Tilbudsbillettene forsvinner alltid på rekordtid, og i 2017 ble disse utsolgt på kun 30 sekunder!!!

Ønsker du å oppleve LS eller kjenner du noen som er russ i 2018, anbefaler vi deg å være tidlig ute. Tilbudsbilletten og alle andre billetter som slippes til LS2018 vil kun være mulig å kjøpe på www.landstreff.no

MERK: Tilbudsbillettene slippes tirsdag 23. mai kl. 16:00. Det vil kun selges billetter gjennom www.landstreff.no.

Er du på buss som skal til Landstreffet og ønsker ringplass? Send din søknad til vår busskontakt på busskontakt@landstreff.no for å bli en av de heldige bussene som får ringplass på Landstreffet. For busspåmelding kan du sende mail til busskontakt(a)landstreff.no. 

Russ 2018, vi sees 4. mai 2018!