BILLETTSLIPP LS2018 - PRAKTISK INFO

Tirsdag 23. mai slippes tilbudsbillettene til LS2018!

Nå er det kun én dag igjen til vi slipper tilbudsbilletter til LS2018 for salg gjennom www.landstreff.no.

Her er viktig informasjon og tips for å sikre deg billetter tirsdag 23. mai:

- Billetten må kjøpes direkte på www.landstreff.no og det er ikke mulig å reservere billetten i en eller flere dager. Pass derfor på at du har penger på kortet og ikke minst at kortet ditt ikke er VISA ELECTRON da dette kortet ikke er akseptert. OBS: KUN ÉN BILLETT PER PERSON!

- For årets arrangement ble tilbudsbillettene revet unna på rekordkjappe 30 sekunder. Ønsker du å sikre deg billett til LS2018, anbefaler vi deg å være tidlig ute. Billettene er tilgjengelige på www.landstreff.no fra tirsdag 23. mai kl. 16:00.

MERK: Det er kun gjennom landstreff.no det vil bli solgt festivalpass. Vennligst også vær klar over at det IKKE er mulig å bruke Visa Electron.

- Du trenger ikke være 18 år når du kjøper billetten, men du er nødt til å være fylt 18 år når du skal delta på arrangementet 4. - 6. mai 2018. Hvis du får en av foreldrene dine til å kjøpe billetten er det heller ikke noe problem, da navnet på billetten ikke er bindende.

-  Ved kjøp av billett trenger du ikke opprette profil på forhånd. All informasjon fylles inn under kjøp. Navn på betalingskort/VISA-kort og navn på billett/deltaker trenger ikke være samme.

- Det kan kun kjøpes én billett per person. Etter kjøp vil du få en bekreftelse på e-post. Billetten vil bli sendt ut ca. 2 måneder før festivalen til din mail som en PDF-fil du må printe ut og medbringe på LS. Billetten har forøvrig flere sikkerhetsdetaljer integrert, og leveres med et LS2018-design.

- Tilbudsbillett til LS2018 koster 1950,- + avgift.

Alle spørsmål rundt billettkjøp og billettbekreftelser rettes til Tickster. Sjekk om du får svar på det du lurer på ved å klikke på vanlige spørsmål, eller ring 800 33 150. 

Vi sees 4. mai 2018 på Norges største russetreff!