TRXD (NO)

TRXD (NO)

Hils på det nyeste tilskuddet til den verdensledende norske EDM-sjangeren. Kortversjonen går som følger: to smarte karer møtes på Universitetet i Agder, og under to år senere står de på scenen her foran deg! Truls Dyrstad og David Atarodiyan (TR x D, ikke sant?) er muligens bare i startgropa av karrieren, men her går det virkelig unna.

TRXD kommer ikke fra intet. Selveste Billboard Magazine fikk opp øynene for duoen da de remikset Adele og Leroy Sanchez’ ’Hello’. Remiksen fikk 2,8 millioner avspillinger på SoundCloud og Billboard omtalte blant annet versjonen som en ‘must-hear’ remix’.

"Hils på det nyeste tilskuddet til den verdensledende norske EDM-sjangeren."

På rekordtid ble TRXDs debutsingel “Wherever You Go” strømmet til platinum. I fjor sommer var duoen ett av de store høydepunktene på VG-Lista Topp 20-turneen, hvor titusenvis av nye fans i hver eneste by sperret øynene opp for de talentfulle artistene.

Det er ingen tvil om at det er glade dager for TRXD i strømmetjenestene. I januar fulgte de opp suksessen med singelen “Our City” (feat. Emilie Adams) og oppnådde over 6 millioner av strømminger på kun få uker. Låten smatt rett inn på spillelister ikke bare i Norge, men også i Sverige, Danmark, Finland, Island, Nederland, Italia, Frankrike, Canada og USA på utgivelsesdagen. Også i Tyskland og Storbritannia har "Our City" skutt seg til topps. Noen artister har ganske enkelt lett for det?

Nå er de igjen klare for hitlistene med en nytegnet kontrakt med Warner og låta ”Wherever You Go”.

Gutta gjorde nylig sine første liveopptredener i Oslo i forbindelse med by:Larm og det er noe helt spesielt vi kan vente oss lørdag 6. mai kl. 19:30 på Club:Live. TRXD rakk til og med rakk å bli ferdigutdannet før popeventyret brakte løs! Hør og lær.

Siste musikk video

Siste artist feeds