Tiësto (NL)

Tiësto (NL)

Verdsatt av både DJ Magazine, og ultralojale fans, har Tiësto fått statusen som verdens beste DJ med sine energiske og varierende sett. Tjis Michiel Verwest, som han egentlig heter, er født i en liten by med navn Breda i Nederland. Hans karriere startet på de lokale skolefestene, før det gikk videre til det lille velkjente utestedet ”The Spock”, i hjembyen. Her fikk han fast spilletid, og han kunne utforske og finpusse sin egen sound som førte til at han ble oppdaget av et plateselskap, og ga ut sin første av fem mix’er.

Legenden returnerer

En av de første landene Tiësto solgte et stort antall CDer til er faktisk Norge. En ukjent mann fra Norge ringte han og spurte om å få kjøpe hele 5000 CDer. Dette var et av de største salgene til Tiësto, og han måtte faktisk spare penger for å kunne produsere så mange. Helt siden den gang har Tiësto vært en bauta innenfor elektronisk musikk, og har vært veldig populær her til lands. Målet hans har alltid vært å dele musikken med andre, og han er alltid på søken etter det neste beste settet å spille. I 2003, for første gang i musikkens historie, var Tiësto den første DJ'en som solgte ut en konsertarena med kapasitet til 25 000 mennesker.

Ikke bare har han vært kåret til topp 3 i DJ MAG TOP 100 fra 2002 helt frem til 2012. Han har faktisk vært en del av Top 10 hvert eneste år siden 2000. I 2015 vant han også Grammy for sin remix av "All of Me" - John Legend. Da kan man trygt si at Tiësto har vært blant verdens største DJ'er de siste 15 årene. 

De siste årene er han mest kjent for låtene ”Secrets”, ”Red Lights” og ”Wasted”. Sangene har blitt streamet totalt 421 millioner ganger (!) på Spotify, som må sies å være veldig mye selv for Tiësto.

Etter Tiësto sin opptreden på Landstreffet tilbake i 2010, og det vi har sett fra han de siste årene kan vi trygt si at vi ikke kan tenke oss noen bedre til å avslutte den første dagen av LS2017 på Parkscenen.

Siste musikk video

Siste artist feeds