Sushi X Kobe (NO)

Sushi X Kobe (NO)

Øya, Roskilde og Slottsfjell. NRK P3 og mP3. Utsolgt Rockefeller. Unge $ushimane og Kobe-Wan Kenobi har store greier på gang. Duoen ble dannet i 2013 og har siden levert norsk trap med bergensk aksent. Emir Hvidsten Hindic og Kristoffer Uthaug har blant annet blitt beskrevet som Yoguttenes uforskammede stebrødre, og er definitivt med å sette sitt preg på Bergens potente hiphop-miljø om dagen.

Den unge Bergen-duoen slapp sin første låt «Wadadadeng» på SoundCloud våren 2014, en umiddelbar Soundcloud-hit og pangstarten på deres karriere.

Debut EP-en ”Japan” ble sluppet i 2015, en utgivelse som på kort tid befestet både duoen og rapscenen i Bergen som en innovativ drivkraft i norsk hiphop. Gjenkjennelige og (*kremt) grafiske tekster om fest og (under)livet som ung har vært Sushi Kobes suksessformel, helt siden de slapp den første låten.

Undergrunns-hiten “Tenker Feil” fra 2015 har nå mer enn to millioner strømminger, og er nok ett bevis på de sultne rappernes grenseløse talent. EP-ene Kobes Vinter og Sushis sommer, produsert av live-DJen Thias, fulgte hakk i hæl. Sist høst mottok de Bergen Kommunes Talentpris. I takt med tunge rytmer og ett solid talent med mikrofonen fortsetter den nådeløse rap-duoen å tilfredsstille, og fanskaren fortsetter å vokse.

Skal vi tro publikum er det umulig å få nok av Sushi x Kobes energiske live-shows, og de fortsetter å pushe grensene for hvor intens og hard musikken deres er.

Bergen er i huset som alltid, og Sushi x Kobe er selvsagt å finne rundt stuebordet. Eller er de inne på soverommet? Du møter dem i hvert fall på Club:Live kl. 16:30, fredag 5. mai.

Siste musikk video

Siste artist feeds