Showtek (NL)

Showtek (NL)

Showtek er revolusjonærer. Den nederlandske DJ-duoen har vært sentrale medspillere i fremveksten av elektronisk musikk i hjemlandet og de er mestere til å pushe og fornye lydbildet sitt. Allerede i 2001 begynte de to beinharde brødrene Sjoerd og Wouter Janssen fra byen Eindhoven i Nederland å produsere hardstyle og techno. Gutta er etterhvert blitt mestere til å produsere musikk som gjenspeiler den ustoppelige lidenskapen de har for feltet sitt.

Bare spør Tiësto, Chris Brown eller David Guetta, som alle har samarbeidet tett med vidunderbrødrene. Låten “Bad” med nettopp Guetta og Vassy husker du garantert (nesten 300 millioner strømminger på Spotify), og samarbeidet med Major Lazer fra i fjor, “Believer”, var nok et bevis på at Sjoerd og Wouter er eksperter i faget. Fra sekundet de lanserte det oppsiktsvekkende debutalbumet ”Today Is Tomorrow" i 2007, nådde mottagelsen fra bransjen og det elektroniske dansemiljøet nye høyder.

"Catch the essence of the original track but give it a whole new twist, that’s what makes a good remix"

EDM-duoen traff på første forsøk med slippet av ”Cannonball” og låten tok en velfortjente plass i den globale dansescenen. Navnet Showtek spredte seg til alle kanter av verdenen, og fanskaren til brødrene eksploderte. Tett etterfulgt kom låten ”Booyah” som tok en femteplass på UK Singles Chart.

Showtek stiller med erfaring og tyngde, noe seks førsteplasser på Beatport vitner om, og du finner knapt en seriøs festivalplakat i hele verden uten navnet til brødrene. Musikken deres fortsetter å bryte grenser og holder sine tilhengerne på pinebenken i spenningen av nye låtslipp. Med en helt egen evne til å få publikum opp på den aller høyeste fjelltoppen er dette musikk for de som tar festingen sin på alvor. Hardt og nådeløst, men samtidig himla fengende og utrolig gøy.

Du finner dem i Amfiet, lørdag 6. mai kl. 02:00.

Siste musikk video

Siste artist feeds