Oliver Heldens (NL)

Oliver Heldens (NL)

Ofte kalt DJenes DJ – og ikke uten grunn. Oliver Heldens er en superstjerne med en trollmanns evner, og vet nøyaktig hvilke musikalske strenger å spille på for å sette sitt etterhvert så enorme publikum i fyr og flamme.

Den nederlandske 22-åringen slo for alvor igjennom med singelen “Gecko” (han har visst en “greie” for dyr!) på DJ-legende og LS-favoritten Tiëstos plateselskap mot slutten av 2013. Heldens remiks av Robin Thickes "Feel Good" i 2014 skapte store overskrifter og det samme gjorde hans sensasjonelle opptredener på flere av Europas beste EDM-festivaler samme året, blant annet Tomorrowland og Creamfields.

I 2015 ansatte BBC Radio 1 (en av verdens viktigste radiokanaler) ham som resident DJ. Siden har han turnert, produsert, remikset og reist verden rundt med sitt trollbrygg.

"It’s a bright future for dance music"

Heldens tok i 2016 steget opp på verdens aller største hovedscener, og en strøken åttendeplass på DJ MAGs liste over verdens beste DJer er alt annet enn ufortjent. Han har samarbeidet med alle fra Garrix og Ellie Goulding til G-Eazy og The Chainsmokers, og fengende låter fortsetter å komme på løpende bånd.

Heldens er en sann musikkelsker, som liker å blande sjangere og stiler, men som med millimeterpresisjon syr ting sammen til et helt personlig uttrykk. Dette beviser han med den splitter nye feel good- låten ”I Don´t Wanna Go Home” – soundtracken til de episke nettene du skulle ønske aldri tok slutt.  

Oliver var dessuten en av Nederlands beste sjakkspillere som ung, så regn med sjakkmatt idet Heldens gjør sitt neste musikalske mestertrekk på LS i Amfiet fredag 5. mai, kl. 22:30.

Siste musikk video

Siste artist feeds