Martin Jensen (DK)

Martin Jensen (DK)

Han er egentlig utdannet maskinmekaniker, men forlot gravemaskiner og bulldosere til fordel for en langt finere mekanikk. Noe vi er svært takknemlige for!

Danske Martin Jensen, fra byen Silkeborg på Jylland, er i dag en av verdens mest ettertraktede DJer, og med over ti års erfaring bak DJ-pulten er det enkelt å høre at han behersker dette faget også. En pen 82. plass på listen over verdens beste platesnurrere er et solid bevis. Ved nyttår rundet Jensen 2,2 millioner fans på Facebook, samme sted der han ble et verdenskjent viralt fenomen med sine tropical house-mikser.

"I’m so happy for all the support people are giving worldwide!"

Det hele begynte med kreative remikser tatt fra korte YouTube-videoer som han på magisk vis forvandlet til fullverdige låter. Dansken ble først og fremst en stor stjerne i mange latinske land for sin remiks av Christiano Ronaldos takketale under gullballen. Videoen ble en viral hit og tilhengere krevde en full versjon av sangen. Resultatet ble låten ´Sí´ - genial, morsomt og ulikt noe du noensinne har hørt tidligere.

Siden dette har 25-åringen laget 35 lignende videoer, hvorav flere av disse er blitt til låter. Likevel var det med singlen "Miracles" i 2015 at det store gjennombruddet kom for Martin. Låten traff gull i Danmark og med 15 millioner streams er dette hans største hit per dags dato.

Da Jensen fulgte opp med “All I Wanna Do” og “Solo Dance” ble han for alvor ble en DJ og produsent å regne med, sistnevnte krøp opp til 7. plass på VG-lista her til lands i fjor.

Den danske DJen er omtalt som den neste Kygo og kan nå skryte på seg over utrolige 120 millioner streams på Spotify og millionervis av views på YouTube. Martin Jensen vet hvilke knapper han skal trykke på, spesielt foran DJ-mikseren.

Gled dere til dansken setter fyr på dansegulvet på burn:Venue 5. mai, kl. 01:30.

Siste musikk video

Siste artist feeds