Martin Garrix (NL)

Martin Garrix (NL)

Han er en av EDM-bransjens aller yngste ansikter, har stått på noen av de største scenene i verden, og er i ferd med å få legende-status av russ 2014, 2015 og 2016. Du har kanskje allerede gjettet det; tradisjon tro, Martin Garrix kommer til Landstreff Stavanger 2017! 

Det har bare gått én vei for Martijn Garritsen, eller Martin Garrix, siden han som 10-åring bestemte seg for at det var DJ han ville bli, og vi kan trygt si at han i løpet av sine 20 år har oppnådd mer enn de fleste gjør i løpet av et helt liv! Så tidlig som i 2012 begynte han å trikse bak miksebordet, og det gikk ikke lang tid før det ble tydelig at Garrix hadde et helt spesielt talent. I 2013 entret han DJ Mag Top 100 på 40. plass som den yngste noensinne, i løpet av ett år hadde han klatret opp 36 plasser(!), og i år havnet unggutten på intet mindre enn 3.plass, rett etter Dimitri Vegas & Like Mike og Hardwell. Vilt!

Allerede i 2014 kunne Garrix skilte med samarbeid med navn som Dimitri Vegas & Like Mike, Afrojack og Sidney Samson. Monsterhiten ”Animals” (som du garantert har hoppet/danset/klikka til) toppet hitlister verden rundt, tok oss alle med storm og skjøt nederlenderens karriere ut i verdensrommet! Musikkvideoen på Youtube er sett intet mindre enn 690 millioner ganger, og tallet stiger hver dag.  Samarbeidene har blitt flere, og Martin kan sette Ed Sheeran, DVBBS, Sander Van Doorn og Dillon Francis på CV-en. Også tungvekter og landsmann Tiësto har gått fra å være Martins store forbilde, til både mentor og kompis. Siste nytt er at han har veldig mye på gang for fremtiden, men nyter for øyeblikket stor suksess med låten "In The Name of Love" som han på majestetisk vis avsluttet LS2016 med i fjor.

"WOW, tonight was epic. Can't wait to be back"

Siden han remixet Christina Aguileras ”Your Body” og gjorde sounden sin kjent, har en rekke hits kommet ut. Vi nevner i fleng; ”Wizard”, ”Proxy”, ”Virus”, ”The Only Way Is Up”, ”Set Me Free”, ”Poison”, ”Turn Up The Speakers” (spør russ ´14,´15, '16 om den på LS…), og bangeren ”Forbidden Voices” som han slapp som takk for å ha rundet 10 millioner fans på Facebook. Ålreit fyr! På starten av året startet han opp sitt eget plateselskap STMP RCRDS med sangen "Now That I've Found You". Da han opptrådte på Miami Ultra Music Festival tidligere år lanserte han en rekke nye låter som 2016-russen danset til under konserten og resten av russetiden.

20-åringen jetsetter til den store gullmedaljen, der han befinner seg i Dubai den ene dagen, og Ibiza den neste, og han er for øvrig den yngste til å toppe salgslisten på Beatport.com. Ikke småtterier, med andre ord. Han lever et liv de fleste av oss bare kan drømme om, som du også kan få et glimt av i hans helt egen serie "Martin Garrix Show" på Youtube. Han stått foran tusenvis av hylende publikummere på verdens ALLER største scener på blant annet Tomorrowland, Ultra Music Festival, Miami Music Week og Coachella, og nå står han snart foran DEG på LS2017! 

Vi vet ikke hva Garrix disker opp med for 2017-russen, men etter det sinnsyke showet på LS2016 var det liten tvil om at russen elsker Martin, og Martin elsker russen! Vi kan love en opplevelse du aldri kommer til å glemme. Gled deg til høy rave-faktor og gåsehud, det her kommer til å smelle!

Siste musikk video

Siste artist feeds