Madden (NO)

Madden (NO)

Snakk om å treffe jackpot på første forsøk! 27 år gamle Madden brakdebuterte i fjor med låten “Golden Light (feat. 6AM)”, og fikk umiddelbart en kjempehit på verdensbasis. Låten spredte seg om en frisk sommerbris, og var ett fast innslag på alle radio- og hitlister. Om låten sier han selv at "den begynte litt random, satt og mekket en kveld med to kompiser, og så plutselig kom det et par riff som var kick". Nærmere 100 millioner strømminger på Spotify vitner så absolutt om at man har gjort noe riktig... Legg til en solid plass på Billboard og du har en vinnerlåt.

"Selve låten begynte litt random, satt og mekket en kveld med to kompiser, og så plutselig kom det et par riff som var kick"

Bak navnet Madden skjuler Nesodden-gutten Marius Njølstad seg, en talentfull fyr som begynte å spille piano da han var sju år. Senere både studerte og spilte han musikk i flere sjangere. Men det var i EDM-sjangeren at den tidligere jazzpianisten skulle gjøre verdenssuksess, både som artist og låtskriver/produsent. Tidligere har Marius vært med å skrive CLMD-hitlåten, “The Stockholm Syndrome”, og laget låter for blant andre Lido, Proviant Audio og Philip Emilio. Men i dag er det kontrakt med Warner under navnet Madden som gjelder, et navn som definitivt er i full fart på vei mot stjernehimmelen.

Etter debutsingelen fulgte nesoddingen opp med låten «Alive» i samarbeid med produsent Kid Joki, og singer/songwriter Andreas Moe. Her introduserer Madden seg selv som vokalist og tar steget ut fra skyggen og inn i spotlighten. Det musikalske geniet beskriver steget til vokalist som et kick, og dette reflekteres også i låten - dette er musikk som får oss til å føle at vi lever! Kanskje har du hørt den gåsehudfrembringende akustiske versjonen som ble innspilt i æreverdige Vigelandsmuseet i Oslo?

Når solen går ned over LS på fredag, går energien i Amfiet opp. Gjør deg klar for å føle deg levende når Madden sprer musikkglede og vi drømmer oss bort til sene sommerkvelder. Du ser han kl. 19:30. 

Siste musikk video

Siste artist feeds