LVNDSCAPE (NL)

LVNDSCAPE (NL)

Det er ikke mye vi vet om den lett mystiske nederlenderen LVNDSCAPE, utenom at han er i ferd med å bli et av de heiteste navnene på EDM-himmelen akkurat nå.

Ta Bob Marley-remiksen “Is This Love”. Med sin uimotståelig deep house-groove og sommelige vibe spredte den seg som en farsott. På under to måneder hadde godt over 15 millioner strømminger. Låten gikk rett inn på A-Lista til MTV Dance og ble selve lyden av sommeren 2016 uansett hvor man ferierte.

Stortalentet satses nå tungt på av Spinnin' Records, og ved nyttår fulgte han opp “Is This Love” med “Need To Feel Loved” i samarbeid med veteranen Sander Van Doorn. Like stemnings og smakfull som sin forgjenger var singelen et bevis på at LVNDSCAPE leverer låt etter låt av høy kaliber. Sett på feelgood-låten ”Waterfalls” i samarbeid med Holland Park og Nico Santos og du skjønner tegninga fort. Låten gir oss en trang til å legge kalde vintermåneder bak oss og ta turen rett til stranden.

Siden han slapp bootleg-versjonen av Ed Sheeran & Rudimentals "Bloodstream" i 2015 har produksjonene til LVNDSCAPE tiltrukket seg betydelig oppmerksomhet. På mindre enn en måned hadde låten 500.000 SoundCloud avspillinger og gikk rett på #2 plass på Hype Machine.

Sommeren er definitivt på vei – i hvert fall med LVNDSCAPE bak spillerne.

Fredag 5. mai kl. 01:15 i bussringene. 

Siste musikk video

Siste artist feeds