Julian Jordan (NL)

Julian Jordan (NL)

Det er nesten så man begynner å lure på hva de underviser på skolene der nede i Nederland. Strømmen av unge, talentfulle EDM-artister ser i hvert fall ikke ut til å avta. Plottet tykner når det nå viser seg at Julian Jordan har gått på samme skole som Martin Garrix i byen Utrecht!

Bare 15 år gammel begynte Jordan å produsere låter og snurre plater. Han ble kjapt signert på det sjangerdefinerende selskapet Spinnin’ Records. Med glimrende elektro house-produksjoner som “Slenderman”, gjennombruddet “BFAM” med Martin Garrix og “Kangaroo” med Sander van Doorn ble Jordan et navn å merke seg. Den nederlandske produsenten hadde sitt store gjennombrudd i 2016 på festivalene Ultra og EDC med låten "Pilot". Kort tid etter startet Julian sitt eget plateselskap, GOLDKID, og ​​ble selv nominert til en MTV EMA for beste nederlandsk innslag.

"Everything is possible and there are no limits. Creativity is the key!"

Hans rykende ferske single ”Say Love” skiller seg ut fra det tidligere klubb-repertoaret hans med myke toner, selvskrevne emosjonelle tekster, toppet med en fortryllende vokal av Sj. Med lidenskap, personlighet og en fresh og original sound, er det ingen tvil om at dette bare er begynnelsen på eventyret for den nederlandske DJen. Det neste kapitelet blir på LS i bussringene på lørdagen kl. 01:30.

Siste musikk video

Siste artist feeds