JCY (NO)

JCY (NO)

Hypp på en saftig fest? Ring JCY. DJ-guruene Chris Stallion og Patski Love vet akkurat hvordan man skal få alt til å klaffe når det kommer til å skape riktig stemning. I 12 år har Love og Stallion holdt det gående på Oslos beste klubber. Og da duoen teamet opp med Spellemannvinnende produsent Alexander Austheim (RykkinnFella) i studio resulterte det ikke bare i planlagte heftige remixer, men også egne låter. For bra til å ignorere. På rekordtid ble trioen JCY (uttales Juicy) til, raskt etterfulgt av platekontrakt med Warner Music og debutsingelen «Your Way».

"JCY er fortsatt de saftigste festfolka i landet vårt."

Fire platespillere, to miksere, en mic og fantastisk musikk i sjangrene hiphop, soul, funk, disco og house er det som gjør Love og Stallion til landets aller fremste bak spakene. Med et brennende ønske om å få gi deg uforglemmelige musikkopplevelser er JCY fortsatt de saftigste festfolka i landet vårt.

I januar i år fulgte trioen opp med «Wasting Your Time», med Alida på gjestevokal. I løpet de få ukene låta har vært ute har den klartret til Top 10 både på Shazam Top 100 i Norge, Spotify Viral Top 50 i Norge, Sverige og Spania.

Artistlisten til JCY har etterhvert blitt lenger og mer kredibel enn mange av de råeste stedene internasjonalt, med en nesten fulltallig A-Å av bra DJer og artister på jevnlige besøk. Å ramse opp listen over hippe klubber de har gjestet er nesten like tidkrevende som å ramse opp artistene som har gjestet JCY – alt fra undergrunnshipstere til verdensstjerner. Den rå merittlisten inkluderer blant annet Major Lazer, Snoop Dogg, Calvin Harris, Lil Jon, Steve Aoki og DJ Mustard.

Duoen er ingen nykommere på LS. Hele åtte ganger har de holdt det gående her og det er selvsagt en grunn til at vi inviterer dem igjen og igjen. I kalenderen til duoen finnes det stadig færre åpninger, og i tempoet til en statsleder jetter de mellom USA, Paris, London og Oslo. Og apropos statsleder: Hvor tror du Kanye West dro etter å ha spilt konsert på Øyafestivalen? Gjett.

Det er bare to ting å gjøre når JCY inntar bussringene kl. 22:30 lørdagen på Landstreffet. Kom deg opp på bena og ut på dansegulvet. 

Siste musikk video

Siste artist feeds