Digital Farm Animals (UK)
Digital Farm Animals (UK)

Digital Farm Animals (UK)

Som mange andre begynte den britiske EDM-DJen Nick Gale sin karriere på gutterommet med gratisprogrammet Fruity Loops. Den unge DJ-spiren ble hektet på programmet og brukte timevis foran PC-en til å lage musikk.

Navnet Digital Farm Animals tok han fra bondegården utenfor studenthybelen sin, og etter å ha jobbet som advokat, “håpløs” bartender og selger, sluttet han dagjobben og ga ut sin første EP ”Bugged Out” i 2013. Det var da bransjen for alvor fikk øynene opp for DJ-spiren og dette var bare begynnelsen på en musikk-karriere andre bare kan drømme om.

Det gikk ikke mer enn et par knappe år før han fikk kontrakt med Syco Records (selskapet til Idol-sjef Simon Cowell), noe som samme året også førte til skrivejobber og produsentoppdrag for velkjente navn som blant annet Dua Lipa, Galantis og Netsky. Året etter ble han belønnet for sitt harde arbeid med ytterligere produksjons- og låtskrivings oppdrag for blant annet Alex Newell, Galantis, og Jones.

"Den herlige låten med rikelig feelgood-vibes vekker følelser av endeløse tropiske sommernetter uten bekymring."

Likevel er Digital Farm Animals kanskje best kjent for fjorårets megahit og singelen “Millionaire” (med Cash Cash og Nelly). En låt blant annet Alan Walker har lagt sine brilliante remiks-fingre på. Den herlige låten med rikelig feelgood-vibes vekker følelser av endeløse tropiske sommernetter uten bekymring. En sommerhit vi ikke kan annet enn å ha på repeat. 

Med oppfølgeren “Only One” er det tydelig at fremtiden ser svært lys ut for Nick Gale og den oppløftende EDM-musikken han produserer. For når du plutselig mekker låter for navn som Will.i.am og R. Kelly - da vet du at du har klart det. Låten ”Wanna Know” med sistnevnte er en klubb-banger du ikke kan annet enn å maxe volumet på. 

Med andre ord, dette er musikk som, slik navnet tilsier, gjør seg like bra i grisebingen som i bussringene en fredag natt kl. 02:00 i mai. 

Siste musikk video

Siste artist feeds