Chace (CN)

Chace (CN)

For første gang i Landstreffets historie har vi gleden av å sette en artist fra Kina på plakaten. Kall det gjerne en first. Det er nemlig ikke bare bare å lage respektabel elektronisk musikk i et land der Facebook, Youtube, Twitter og google er stengt av (prøv sjæl!).

Likevel bobler det i de kinesiske storbyene, noe den nederlandske DJen Robin Leembruggen fikk oppdage. Gjennom ham kom 18-åringen Wang Longwen i kontakt med det fremragende labelet til Yellow Claw. Tidlig i 2016 ble de aller første låtene til Chace sluppet på EPen ”Destination”. Hyllet av kritikere for sitt nyskapende uttrykk var det ingen tvil, dette var begynnelsen på svært avhengighetsskapende EDM-musikk. 

Før dette hadde Longwen aka Chace allerede bygget et ydmykt og lovende navn for seg selv i Changhai, og sammen med andre svært begavede soveroms-djs var han del av undergrunnsgruppen Mad Panda. Siden den tid har det gått kjapt for den talentfulle DJen, og hans første utenlandstur og virkelige store opptreden på intet mindre enn den sagnomsuste festivalen Tomorrowland i Belgia. Der var han den første kinesiske DJen til å opptre og absolutt ikke den siste skal vi tro den lynraske farten musikken til Chace sprer seg på tvers av alle landegrenser.

"Chace skriver, produserer og synger sitt eget materiale med en moden overbevisning som har blitt sammenlignet med både Disclosure, Martin Garrix og The Weeknd!"

Chace skriver, produserer og synger sitt eget materiale med en moden overbevisning som har blitt sammenlignet med både Disclosure, Martin Garrix og The Weeknd, men først og fremst er Chace original og særegen som få andre. Låten ”Stranger” er ulikt noe du noen gang har hørt, ett bevis på hvorfor akkurat Chace er den wonderkiden vi bør holde et veldig godt øye med i 2017.Det kan også nevnes at han har en Swedish House Mafia-tatovering på den ene armen! 

Fredag 5. mai fra kl. 22:40 i bussringene får vi oppleve det som fikk publikum i fyr og flamme under Tomorrowland i fjor. En for historiebøkene dette her.

Siste musikk video

Siste artist feeds