Bebe Rexha (US)

Bebe Rexha (US)

Det som startet som en liten drøm hjemme hos familien Rexha i Brooklyn, har sannelig blitt til virkelighet.
Det begynte beskjedent med førsteplassen på en Best Teen Songwriter-konkurranse sponset av Grammys. Bebe fulgte opp den tidlige gløden for låtskriving med å melde seg på profesjonelle låtskriving-klasser mens hun gikk på videregående. Etter å ha truffet Pete Wentz fra Fall Out Boy i et platestudio i 2010, ble hun vokalist for hans sideprosjekt og band Black Cards i 2010. To år senere forlot hun gruppen; og kun ett år senere signerte hun med Warner som soloartist.

Bebe Rexha er i dag i ferd med å bli en av verdens største popstjerner, og hun holder stø kurs oppover. Ikke bare finner du denne talentfulle dama syngende på noen av de største hit-låtene de siste årene, hun har også skrevet og produsert en rekke topplåter for både seg selv og andre. “The Monster”, med Rihanna og Eminem, var hennes første hit som låtskriver i 2013, den toppet listene i 12 land inkludert hjemlandet. Men drømmen hadde såvidt startet. Verdenskjente artister sperret opp øynene for den dyktige låtskriveren, og hun fortsatte å skrive og produsere låter for blant annet Selena Gomez og Pitbull. I 2014 både sang og skrev supertalentet deler av ”Hey Mama” sammen med Afrojack og Nicki Minaj.

"Det er på høy tid at stortalentet Rexha inntar rampelyset."

I fjor slapp hun låten ”I Got You”, som du garantert har hørt - en av hitlåtene som ble rullet ut på sitt andre album ”All Your Fault: Pt. 1”. Musikkvideoen til låten ble sluppet på Bebe´s YouTube-kanal, og fikk over 50 millioner strømninger på bare fire uker. Men eventyret nådde virkelig sin høyde da Rexha mottok et 4 x platinumtrofe for samarbeidet med LS-kjenning G-Eazy på “Me, Myself & I”. Som en slags oppfølger på deres tidligere hitlåt, har popdronningen og G-Eazy teamet opp på nytt, og resultatet er hennes uimotståelige nye singel, ”F.F.F (Fuck Fake Friends)”.

Kronen på verket var uten tvil da den fantastiske “In the Name of Love” med Martin Garrix ble sluppet i 2016. I skrivende stund har sangen akkurat passert 450 millioner strømminger på Spotify. Denne dama er en artist med uvanlige evner og en stemme som for alvor er i ferd med å trollbinde en hel verden.

Det er på høy tid at stortalentet Rexha inntar rampelyset. Fredag 5. mai kl 18:00 står hun på Parkscenen med sin fantastiske utstråling. Bli en #BeRexer du også!

Siste musikk video

Siste artist feeds