Bakermat (NL)

Bakermat (NL)

Nederlandske Lodewijk Fluttert er ikke "bare" DJ og produsent – han er et helt eget sirkus! Som en helt egen festival har han reist verden rundt, fra Rio til Ibiza til New York. På festivalen Tomorrowland har han hostet en helt egen scene og gjestelisten er imponerende.

Psykologistudenten som "bare" skulle tjene noen ekstra euro på si, har blitt en av housemusikkens største fargeklatter, og gjort det langt bedre enn brukbart med singler som "Living" (feat. Alex Clare) og "One Day (Vandaag)". Den sistnevnte låten integrerer deler av den historiske "I Have a Dream" talen av Martin Luther King, Jr., og havnet som nummer en både i Nederland, Belgia og Frankrike.

Bakermat er nemlig ikke redd for å prøve ut nye ting, og har blant annet ofte et eget liveband og saksofonist med seg på scenen. Hans spesialitet er oppløftende og euforisk dansemusikk uten hemninger, som automatisk får lytterne til å strekke armene mot himmelen og be om mer. Dette er nylåten ´Baby´ et fullverdig bevis på. Låten fyller publikum i alle aldre med en intens glede og er en av en rekke låter av Bakermat som EDM-elskere verden over har falt pladask for.

Plateselskaper som Sony Music, Universal Music Group og EMI viste alle tidlig interessert i å gi ut låter med 25-åringen. Den første store milepælen var våren 2013 da Bakermat slapp sitt brilliante og første album ”Uitzicht” med BeYourself Music. 

"Hans spesialitet er oppløftende og euforisk dansemusikk uten hemninger, som automatisk får lytterne til å strekke armene mot himmelen og be om mer!"

Kall det gjerne deep house, Bakermat har en helt original og interessant stil, som bringer et stort glis på fjesene til de han spiller for. I 2015 debuterte han med sitt helt eget månedlige radioshow, Bakermat Circus. Showet ble rullet ut på over 75 radiostasjoner over hele verden, til glede for befolkningen på alle kanter av planeten.

”Games Continued" fra fjoråret er en deilig låt som har Bakermats unike sound skrevet over hele seg og ikke overraskende ble denne brukt som Coronas offisielle solnedgang-låt for 2016.

Snart inntar Bakermat-sirkuset Landstreffet. Og hvem passer vel bedre inn i bussringene enn houseverdens egen sirkusdirektør? Du ser han utføre sine manøvrer kl. 01:30 og utover natten, lørdag 6. mai.

Siste musikk video

Siste artist feeds