ARY (NO)

ARY (NO)

Drivende elektropopmusikk, svevende melodier toppet med en særegen og behagelig stemme. Legg til sterke låter og vellagde produksjoner og du har ankommet ARYs verden.

Med den stemningsfulle låta “The Sea” var det Ariadne Loinsworth aka Ary som åpnet hver eneste episode av NRK-suksessen Nobel i fjor høst, og bedre låtplassering skal du lete lenge etter. Grøss nedover ryggen - på den gode måten. Stortalentet fra Trondheim har for lengst utviklet et unikt lydbilde og en stemme i sjangeren “avhengighetsskapende”.

Det er knappe tre år siden Ary fikk en telefon fra en som hadde hørt henne synge på en skoleavslutning. Han lurte pent på om hun ville steppe inn på en klubbkonsert i Trondheim helgen etter. Den sjenerte jenta, som ikke engang i sin villeste drømmer trodde hun skulle våge å stå alene på en scene, takket ja.

Nå tilhører 24-åringen en klikk med talentfulle musikkfolk som holder til i Sandvika, og sammen med Carl Louis fra CLMD gikk hun rett inn på A-lista til NRK P3 med låta “Telescope”. Ary sto bak vokalen i låten, og ikke minst teksten, som hun omgjorde fra topp til bunn hele fire ganger. I tillegg skrev hun totalt 16 vers til låta, og til slutt fantes det ikke en versjon som sto uprøvd. Perfeksjonist? Kanskje det, men denne dama vet hva hun vil ha og resultatet er en unik og gjennomført låt som har treffer folkets hjerter.

"Jeg liker å tenke meg frem til konsepter og uvirkelige hendelser når jeg skal finne frem ting å skrive om."

Ary har fått mye oppmerksomhet for låten ”Higher” og ikke minst hennes covring av Kendrick Lamars King Kunta hos Christine på P3. I januar fikk den sjarmerende trønderen den leserbaserte GAFFA-prisen, i skarp konkurranse med mange andre artister. Men Ary har det lille ekstra som gjør henne til en helt spesiell stjerne, noe publikum på Eurosonic, by:Larm, Øya og Rockefeller har fått oppleve i fulle monn det siste året.

Med den nyutgitte singelen ”Childhood Dreams” viser Ary nettopp hvorfor hun er spådd en stor skjebne på den internasjonale stjernehimmelen. Den fullkomne låten er en perfekt mix av en dynamisk og dansbar beat akkompagnert av den kule og usammenlignbare stemmen som bare Ary leverer.

Lørdag skal hun trollbinde oss med sin magiske tilstedeværelse under LS i Amfiet, fra kl. 16:00.

Siste musikk video

Siste artist feeds