Afrojack (NL)

Afrojack (NL)

Fra morens treningsstudio i en forstad utenfor Rotterdam via klubber i hjembyen og suspekte diskoteker i Hellas, til resident-jobber på verdens største og mest kjente klubber i Las Vegas. Nick van de Walls vei til toppen er ikke bygget på flaks, men knallhardt arbeid. DJen, produsenten og låtskriveren er i dag nummer 5 på lista over de mest innbringende elektroniske artistene i verden.

Afrojack er et navn han ga seg selv på spøk, men musikken hans er absolutt ingenting å le av. For selv om det har vært kjendiskjærester (Paris Hilton), bilulykker (ingen skadde) og rockestjerne-festing (bare moro) er Afrojack 100 % dedikert til musikken. Og han har jobbet med de største. Fra Beyonce til David Guetta. Sistnevnte laget han blant annet kjempe-hiten “Hey Mama” med. Afrojack vant også en Grammy for Madonna-remiksen “Revolver” og fortsetter å sette verden i fyr og flamme med sin musikalske magi.

Du vet det kanskje ikke selv, men du kjenner han nok kanskje best fra superhitten "Titanium" sammen med David Guetta. Afrojack sin vei til toppen er ikke bygget på flaks, men hardt arbeid. Den Grammy-prisvinnende artisten har et av verdens aller mest anerkjente navn i musikkbransjen i dag, og har allerede som 29-åring hatt stor og klar påvirkning på musikkindustrien og EDMs popularitet verden over.

I 2013 stod han som nummer 7 på listen over verdens beste betalte DJs, og samme året ble han kronet som et globalt ikon klar for å ta over verden.

"TURN UP THE SPEAKERS!!!"

Som produsent og artist blir Afrojack sett på som en allsidig, kreativ og stødig knappetrykker, uansett om han lager sine egne hits for dansegulvene, eller om han remixer og produserer for andre verdenskjente artister.

Karrieren til Afrojack begynte så smått på gutterommet i hjembyen Spijkenisse i Nederland.  Han slapp et knippe låter på hobbybasis, og da begynte ting å røre litt på seg, før han i 2010 fant sitt eget navn og låten "Take Over Control" på topplister verden over (som også solgte til platinum i USA). Fra den dagen var drømmen et faktum. Det som fulgte var eget plateselskap, samarbeid med artister som David Guetta, Chris Brown, Martin Garrix, Pitbull, Beyoncé, Ne-Yo og Nicki Minaj, avstøpning av sin egen hånd på Hollywood Walk Of Fame og headlining av verdens største festivaler som Electric Daisy Carnival, Ultra Music Festival, Tomorrowland og Coachella. Ikke bare bare, med andre ord.

Som om ikke dette var nok toppet han Beatport med låten "Rock The House" i 2013, kun tre dager etter at låten ble lansert. I 2015 kom det etterlengtede debutalbumet "Forget The World", med gjester som Wiz Khalifa, Snoop Dogg, Matthew Koma og Sting. Albumet gikk rett inn på førsteplass på Itunes Dance Charts. Hans egen låt "Ten Feet Tall" ble sluppet i 2014 med eksklusiv premiere i Bud Light sin mye omtalte Superbowl-reklame. Den troner fremdeles høyt med svimlende 74 millioner streams på Spotify. Han fulgte så opp med knallfete "Turn Up The Speakers" med vår egen Martin Garrix, som var å finne på alle spillelister.

Afrojack leverer hver på hver eneste låt han slipper, og på nyåret slapp han "Hollywood" med Hardwell, tett etterfulgt av "The Great Escape" med Amba Shepherd. Det er tydelig at 29 åringen så vidt har startet, og at vi kommer til å høre mye fra denne karen fremover.

Millioner av ganger har fans over hele verden gått amok til Afrojacks musikk og vi kan nesten ikke vente. Vi skal vel ikke være noe dårligere? Afrojack ser du i Amfiet fredag 5. mai, kl. 01:50.

Siste musikk video

Siste artist feeds