A-Trak (CA)

A-Trak (CA)

Man sier man ikke skal peake for tidlig i livet, men Alain Macklovitch AKA A-Trak ser ut til å være et unntak av denne regelen. Allerede i en alder av 15 vant den halvt russiske og marokkanske kanadieren DMC World DJ Championship i 1997, som gjør ham til den yngste og første kanadiske vinneren av konkurransen. A-Trak var også den første DJen som har vunnet tre av de største DJ konkurranse-titlene DMC, ITF og VESTAX, samt den første DJen til å vinne fem VM.
 
Det ble fart i sakene i 2004 da A-Trak hadde blitt booket til å spille i en liten platesjappe. Selveste Kanye West kom for å se på for å støtte John Legend som skulle opptre på det samme showet. Etter showet nølte ikke Kanye ett sekund og ansatte A-Trak som sin personlige tour-DJ, og sammen har de turnert jorden rundt og tilbake. Så lurer du hvem som scratcher på Mr. Wests “Gold Digger” har du svaret her.

Men DJ-eventyret til denne talentfulle karen ender langt ifra her, og på slutten av 90-tallet utviklet den innovative artisten et eget notasjonssystem for å skrape. Han holdt et foredrag om det på Skratchcon 2000 konferansen og publiserte til og med en artikkel i Tablist Magazine. Han har også dukket opp på forsiden av flere magasiner blant annet Billboard, URB (to ganger), BPM og Status. Ferdig med å peake snart? Langt ifra.

"I like having attention to detail, I like putting elements in my songs that will make people react a certain way, having a certain amount of personality in the music."

A-Trak har ikke bare laget massevis av fet musikk og ypperlige remikser og produksjoner, han har også gitt ut en hel haug glitrende plater på sitt eget selskap, Fool’s Gold – kalt “det mest innflytelsesrike uavhengige selskapet i verden” av kred-nettstedet Pitchfork. Du husker kanskje den remixen "Ray Ban Vision" (feat. Cyhi Da Prynce)? Vi også! Så du kan med andre ord glede deg til A-Traks musikksmak når han klasker til i Bussringene.

Som ene halvdel av Duck Sauce (sammen med Armin Van Helden) ble han nominert til Grammy for den uimotståelige låta “Barbra Streisand”, og han er i tillegg ansvarlig for det luksuriøse reisenettstedet Infinite Legroom! Det finnes tydeligvis ingen grensen for hvor høyt denne mannen kan peake. Bli med på ditt livs opptur du også og sjekk det ut selv, lørdag 6. mai kl. 02:00 i burn:Venue.

Siste musikk video

Siste artist feeds